z

Please enter your email:

1. Gyakran hallgatok a belső megérzéseimre.

 
 
 

2. Észreveszem, „meghallom, ha a testem, vagy különböző élethelyzetek finom visszajelzéseket küldenek arról, ami épp történik velem.

 
 
 

3. Hallgatok a belső hangomra, amikor döntést hozok arról, hogy valamilyen változtatásra van szükség a privát életemben.

 
 
 

4. Ha a bennem lévő hang azt sugallja, hogy érdemes lenne egy adott dolgot újra megvizsgálni, hallgatok a megérzésemre.

 
 
 

5. Hallgatok a belső hangomra, amikor döntést hozok arról, hogy számomra mi a megfelelő/vagy nem megfelelő mozgásforma.

 
 
 

6. Tudom, hogy az igazi, személyre szabott megoldást csak én tudhatom önmagam számára: én tudhatom (érzem) igazán mi az, ami jó nekem, és mi az ami nem.

 
 
 

7. Amikor egy nehéz helyzetben nem tudok dönteni a józanész segítségével, az intuíciómra hagyatkozom, és a helyes megoldást választom.

 
 
 

8. Hallgatok a belső hangomra, amikor döntést hozok arról, hogy valamilyen változtatásra van szükség a munkámmal/karrieremmel kapcsolatban.

 
 
 

9. Az emberi kapcsolataimmal kapcsolatos helyzetben is gyakran hallgatok a megérzéseimre.

 
 
 

10. Rendszeresen meditálok. Ezzel képes vagyok a belső zajt lehalkítani és figyelni a belső jelekre.

 
 
 

11. Hallgatok a belső hangomra, amikor döntést hozok arról, hogy valami számomra /megfelelő, vagy nem megfelelő táplálék.

 
 
 

12. Gyakran vizualizálom azt, amit meg szeretnék valósítani az életben.

 
 
 

13. Bízok az érzésben, amit időnként kapok, és aszerint cselekszem. Ilyenkor általában energikusnak érzem magam és több lehetőség nyílik meg előttem.

 
 
 

14. Hallgatok a belső hangomra, amikor döntést hozok arról, hogy pihenésre van szükségem.

 
 
 

15. Bízok önmagamban és a belső tudásomban.

 
 
 

16. Tudom, hogy a problémák üzenetek. Ha vannak problémák az életemben, az univerzum megpróbálja felhívni a figyelmemet valamire.

 
 
 

17. Amikor valami “negatív” dolog történik, befelé fordulok, és azt mondom az univerzumnak: “Tudom, hogy mutatni akarsz nekem valamit. Segíts megértenem, hogy mi az.”

 
 
 

18. Nyitott vagyok az univerzum üzenetire: Ez jöhet egy belső érzés vagy tudatosság formájában, egy barát néhány szava által, vagy történik velem valami váratlan dolog. Lehet, hogy az üzenet azonnal átjön, de az is lehet, hogy csak később.

 
 
 

19. Előfordult korábban, hogy egy ügy kapcsán sokszor megkérdőjeleztem a döntésemet, hogy vállaljak e kockázatot, mégis folyamatosan éreztem, hogy jó úton járok.

 
 
 

20. Tudatosan figyelek a belső párbeszédemre. Például: ha a hét közepén olyan érzésem támad, amely azt mondja: “Fáradt vagyok, szeretnék pihenni” – akkor nem vétózom meg ezt a belső üzenetet (kávéval, még több munkával és programokkal), hanem sort kerítek arra, hogy ki tudjam magam pihenni.

 
 
 

21. Ha valamilyen jövőbeli dologgal kapcsolatban kell döntést hoznom, akkor a döntés meghozatalának időpontjában követem az ezzel kapcsolatos megérzéseimet. Sokszor a belső intuitív hangot, amit követek nem szó szerint hangként élem meg. Gyakran inkább egy egyszerű érzés, egy energia, egy “ezt akarom tenni” vagy “azt nem akarom tenni” érzés.

 
 
 

22. Tudom, hogy a betegség a testünk üzenete, amely azt üzeni nekünk, hogy valamilyen módon nem követjük a valódi energiánkat vagy nem támogatjuk az érzéseinket.

 
 
 

23. Nem csak tudatában vagyok a gondolataimnak és érzelmeimnek, de tisztában vagyok a körülöttem lévő dolgokkal is. Észreveszem a kis dolgokat, olyat, amit más meg sem lát. Olyanra is felfigyelek, ami mások szerint lényegtelen.

 
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com