Hogyan találd meg a Belső Erőd?

Húsz évnyi önfejlesztés egyetlen könyvben:
Tanulj meg uralkodni az érzelmeiden, engedd el a félelmeidet, és érd el a boldogságod legmagasabb szintjét.

Elképesztően sokat segített a könyv, mert pont egy olyan periódusában voltam az életemnek, amikor éppen nem tengett bennem túl az önbizalom. Az, hogy tele van gyakorlati példákkal, inspiráló idézetekkel és személyes történetekkel, segít abban, hogy megértsük és a gyakorlatban is alkalmazzuk a könyvben leírtakat. Ajánlom azoknak a tudatos embereknek, akiknek fontos az önbizalom építése, és az önbecsülés megszilárdítása.”

   Csákó Balla Erzsébet, újrakezdő önfejlesztő 

Az igazi belső erő - Értelmiintelligencia-fejlesztő könyv

FIGYELEM: Ez nem egy tipikus önfejlesztő könyv!

Mielőtt tovább olvasol, figyelmeztetlek: ez a könyv sallangmentes, gyakran elgondolkodtató, és könnyen megváltoztathatja a jelenlegi hozzáállásodat az élethez. A Belső Erő kifejlesztése koránt sem könnyű, és előfordulhat, hogy a könyv hatására:
  • Az érzelmeid ura leszel, ami a környezetednek nem fog tetszeni.

  • Rájössz, hogy mit szeretnél az életedben, hogy boldogabb legyél.
  • Észreveszed a negatív gondolataidat, és reálisabb nézőpontot alakítasz ki.
  • Megszállottan lelkessé válsz, és elkezded megváltoztatni a szokásaidat.
  • Tudatosodsz, ahogy megismered a múltadból hozott poggyászod.
  • Felmondasz a jelenlegi munkahelyeden és saját vállalkozásba fogsz.
  • Magabiztosan keresed az új lehetőségeket és fejleszted magad.
  • Vállalod a felelősséget az életed alakulásáért, tudod, hogy hatalmad van.

 Számos könyvet lehet találni az önismeret – önfejlesztés témában, amitől számomra kiemelkedő Viola Krisztina AZ IGAZI BELSŐ ERŐ című könyve, az az összeszedettsége és a lényeg látása. Jól használható könyv, ami könnyen olvasható és hasznos útravalót ad azoknak, akik szeretnének javítani az élet minőségükön és ezért elindulnak az önfejlesztés útján.                                 

                                                               Szabó Ildikó,      rendezvényszervező  

  Fejleszd a karizmád, és fedezd fel 

a legjobb önmagad…

A kevésbé tudatos emberek nehezen oldják fel az esetleges feszültségeket, és így azok felhalmozódnak. Ha körbenézünk, jól látjuk milyen tünetekkel jár ez: túlterheltség, stressz, elégedetlenség, sikertelen kapcsolatok, szégyen, instabilitás. De van egy másik út is, amit úgy hívunk…

A kiteljesedés útja

Ezen az úton elsőként megismered a saját korlátaidat, érzelmeidet, és
tudatosítod a múlt és jövőképedet. Megtanulod, hogyan szeresd magad, hogyan
élvezd az életet, úgy, hogy közben másokat is értékelsz, szolgálszTudományos kutatások tömkelege bizonyítja, hogy ez az út egy boldogabb, kreatívabb, sikeresebb személyiség kialakuláshoz vezet. 

„Azt gondoltam, 50 évesen elég önálló vagyok, elég jól tudom alakítani a dolgaim, az életem, a munkám stb., és jól kezeltem a fiam elköltözését is, felnőtt, ez az élet rendje. De ahogy olvastam a könyvet, sok helyen láttam, hogy igen, elég jól kezelem a dolgaim, de van, ahol igenis van mit dolgozni még ezeken.  Nagyon tetszettek a gyakorlatok, ahol valamit nekem is tenni kellett (pl. leírni valamit, megkérdezni az 5 közel álló embert stb.), mert bizony pl. a türelem terén jó sok fejlődni valóm van. 😀 De volt olyan is, ahol megerősített az olvasás, hogy jó úton vagyok, a múltamból pl. alig van, amin még van munka, egész jól haladok. Úgyhogy nemcsak azért vagyok hálás, mert a megjelenés előtt már olvashattam egy nagyszerű, összeszedett írást, hanem mert ez sok helyen arra is rávilágított, hogy igen, van, ami működik, van, ami nem, és a kettő között is vannak területek, ahol lesz dolgom. 

     Gál Ildi – csoportos és személyi edző

5 lépésen keresztül a legjobb önmagad felé…

A könyv olvasása közben folyamatos AHA élmények várnak rád, és érezni fogod, ahogy a helyükre kerülnek a dolgok. Az olvasási élmény csak úgy húzni fog magával.

A könyvben leírtak hatására…

 •  Mersz önmagad lenni minden élethelyzeteben.
 •  Megtanulod uralni az érzelmeidet.
 •  Megismered a magas érzelmi intelligencia erejét.
 •  Rájössz, hogyan érheted el a céljaidat szenvedés nélkül is.
 •  Megérted, miként szeresd önmagad és másokat.
Ez az a könyv, amit esetleg többször is el lehet olvasni, vagy bele-belelapozni egy-egy életszakaszban, támpontot adhat az egyes mérföldkövekben. Sok-sok gyakorlati javaslatot ad megfontolásra, kipróbálásra, esetleg komfortzóna-tágításra. A könyv mintha több síkon tanítana, egyrészt rengeteg példamondat került bele, ami megkönnyíti a felismerést, máshol pedig a szinte fájdalmas őszintesége máris irányt mutat, mely fejezetekkel van dolgunk. Ezek a pontok lehetnek szintén iránytadóak, a fejlődésünk jelzőtáblái.”               

                           Zolák-Hegyi Andrea – megoldásfókuszú coach

 

A szerzőről

Viola Krisztina az országban egyedülálló életoptimalizáló rendszer létrehozója, és a 2021-ben megjelent Legyél Érzelmiségi! könyv írója. Fiatal felnőttként élete tele volt frusztrációval, sokat szorongott, panaszkodott, nem tudta, hogyan léphetne ki az ördögi körből, míg egy nap elhatározta, hogy ideje kezébe vennie az irányítást. Ekkor továbbképezte magát érzelmi intelligencia, természetes gyógymódok-, valamint segítő irányban. Több diplomát szerzett, létrehozott egy egyedülálló érzelmi intelligenciát- fejlesztő könyvsorozatot, és országszerte személyiségfejlesztő előadásokat és workshopokat tart. Célja, hogy a nemzetközi önfejlesztés egyik kiemelkedő alakjává váljon. Az Igazi Belső Erő című könyvében megosztja azt a tudást, ami által áldozatból karizmatikus, sikeres egyéniséggé vált, és megemelte a saját boldogságszintjét.

A könyv mellé, most három bónuszt is kapsz...

BÓNUSZ #1: előadás: Társas játszmák: A semminél a verés is jobb? 

                 

Éleszd fel a benned szunnyadó Belső Erőt!

BÓNUSZ #2: Relaxációs hanganyag- vezetett meditáció: hála, megbocsátás, vizualizáció

                   

Éleszd fel a benned szunnyadó Belső Erőt!

BÓNUSZ #3: Megerősítések hanganyag: hála, kapcsolatok, önbizalom

 
                    

Éleszd fel a benned szunnyadó Belső Erőt!

Az érzelmi intelligencia fontos, sőt, az egyik kiemelten lényeges terület, ha az egymás közötti kapcsolatokról van szó. Modern világunkban pedig azt az árnyalatot teszi mindennapjainkhoz, amire olyan nagyon vágyunk. Kriszti elképesztő alapossággal és körültekintéssel nyúlt a témához, a sorozat pedig egyedülálló a maga nemében. Mindenki számára érdemes, értékes olvasmány és tanulnivaló. Megtisztelő a részesének lenni, bízom benne, hogy számtalan olvasóhoz eljut!”
                                               Máté Brigi – Lépcsőfokí

0
oldalas könyv

            Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

A megrendelést követően másnap összekészítjük a könyved, és átadjuk a futárszolgálatnak. Innentől számítva, maximum 2 munkanap múlva megérkezik hozzád a könyv.

 

A könyvet utánvéttel és bankkártyával is ki tudod fizetni. Utánvét esetén elég most csak megrendelned, és csak a futárnak kell majd fizetned a könyv átvételekor. Ha most szeretnél fizetni, akkor elérhető a bankkártyás fizetés is, a Barion szolgáltatásán keresztül, mely a legbiztonságosabb technológiával működik.

 A bankkártya adatok a Szolgáltatóhoz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A könyv fizikális papírborítású könyv.

Semmilyen különösebb előképzettség nem feltétel, a könyv közérthető formában íródott, bárki által megérthető és feldolgozható. A tartalmát tekintve nem csak elméleti, hanem gyakorlati útmutató is. Izgalmas és könnyen fogyasztható.

GLS Futárszolgálat (bankkártyás fizetés): 1.165 Ft

GLS Futárszolgálat (utánvét): 1.415 Ft

GLS Csomagpont: 1.060 Ft

A szállítási módok frissítve lesznek a pénztár oldalon.

Igen. A könyvet itt rendelheted meg e-könyv formájában:

Az Igazi Belső Erő e-book

Iratkozz fel a youtube csatornámra itt:

Kérdésed van?

Írj nekem a belsoero@krisztiviola.hu címen és szívesen segítek.

0
oldalas könyv

Kövess a közösségi médián!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com